Home News Archive Nagrađen "Dijagnostički software za glavobolje"
Nagrađen "Dijagnostički software za glavobolje"

Na ovogodišnjem međunarodnom konkursu za najuspešniju primenu informacionih tehnologija u različitim sferama privrede i vanprivrede

Diskobolos 2011, "Dijagnostički software za glavobolje" Centra za glavobolje Klinike za Neurologiju osvojio je specijalno priznanje u oblasti zdravstva. Svečana ceremonija uručenja priznanja održana je u saradnji sa Skupštinom grada Beograda u ambijentu “Starog dvora” i visoke društveno-političke zvanice, dana 20.decembra 2011.

 

 

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.