• Srpski
  • English
Home Nauka Izveštaji sa simpozijuma Međunarodna nedelja svesti o mozgu (Brain Awareness Week)
Međunarodna nedelja svesti o mozgu (Brain Awareness Week)

U periodu 14-20. marta 2011. smo se pridružili ostalim Univerzitetima u obeležavanju NEDELJE SVESTI O MOZGU (Brain Awareness Week), manifestacije koja se organizuje pod pokroviteljstvom The Dana Alliance for Brain Initiatives (http://www.dana.org/danaalliances/). U okviru ove manifestacije su predavanja održali i lekari Klinike za neurologiju (dr Irena Dujmović i dr Aleksandar Ristić).

 

Program manifestacije možete pogledati ovde.

 

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.