• Srpski
  • English
Home O klinici Zaposleni Glavne sestre Nataša Milojković
Nataša Milojković

Nataša Milojković,
Glavna sestra Urgentne neurologije

 

 

 

 

Klinika za neurologiju, Dr.Subotica br.6  
Kontakt telefon 366 23 82
Nataša Milojković rođena 1967 u Vrbasu. Od 1968. živi u Beogradu, gde se i školovala. Srednju medicinsku školu završila je 1986. na Zvezdari, a Višu medicinsku školu 1996. u Zemunu. Radni odnos zasniva 17.marta 1987. na Institutu za neurologiju kao pripravnik. Od 20.12.1987.,kada je otvoren Urgentni centar, radi na Odeljenju urgentne neurologije. Na radno mesto Glavne sestre Intezivne nege postavljena je 1994. godine, a na mesto glavne sestre Urgentne neurologije 2005., gde i sada radi.
Autor je većeg broja stručnih radova izlaganih na kongresima i simpozijumima .Završila je školu za rad na računarima, školu uspešne komunikacije, kurs osnovne životne podrške i primena mera automatske spoljašnje defibrilacije po standardima EUROPEN RESUSCITATION COUNCIL i mnoge edukativne seminare.Organizator je i učesnik kursa „Sveobuhvatni pregled interdisciplinarne zdravstvene nege kod bolesnika sa AIMU” i edukator medicinskih sestara – tehničara za rad u Jedinici za moždani udar. Predsednik neurološke sekcije sestara Srbije.Od 2007. radi kao stručni saradnik na Visokoj zdravstvenoj školi strukovnih studija u Beogradu.
Urgentna stanja u neurologiji
Udruženje neuroloških sestara Srbije
Udroženje medicinskih sestara - tehničara „Sestrinstvo”
Udruženje medicinskih sestara – tehničara intenzivnih nega, anestezije i reanimacije UINARIS
Zdravstvena nega neuroloških bolesnika
Nemački

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.