Home Science Symposium reports III Simpozijum Moždani udar-izazovi; Challenges in Stroke III
III Simpozijum Moždani udar-izazovi; Challenges in Stroke III

U veličanstvenoj Svečanoj Sali Rektorata Univerziteta u Beogradu 04. aprila 2011. godine održan je Treći medjunarodni simpozijum Moždani udar – Izazovi (Challenges in Stroke III). Ovaj sada već tradicionalni skup, organizovan je pod pokroviteljstvom Klinike za neurologiju KCS i Medicinskog fakulteta u Beogradu, a pod vodjstvom dve dame, Prof. Dr Nadežde Čovičković-Šternić i Prof. Dr Ljiljane Beslać-Bumbaširević.

 

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.