Home Science Symposium reports IV SIMPOZIJUM O CEREBROVASKULARNIM BOLESTIMA I MEĐUNARODNI SIMPOZIJUM TRENDS IN NEUROSONOLOGY (TRENDOVI U NEUROSONOLOGIJI)
IV SIMPOZIJUM O CEREBROVASKULARNIM BOLESTIMA I MEĐUNARODNI SIMPOZIJUM TRENDS IN NEUROSONOLOGY (TRENDOVI U NEUROSONOLOGIJI)

U Beogradu od 26.10. do 28.10. 2010. godine, u Sava centru, održan je IV simpozijum o cerebrovaskularnim bolestima Srbije u organizaciji Ministarstva za nauku i tehnološki razvoj Srbije, Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Gradskog sekretarijata za zdravstvo Beograda, Udruženja neurologa Srbije, Klinike za neurologiju Kliničkog centra Srbije i Nacionalnog udruženja za neuroangiologiju Srbije.

 

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.