Home Pacijenti Priče pacijenata Zoran Radičević
Zoran Radičević

Zoran je imao tešku epilepsiju koja nije reagovala na lekove. Posle operacije sve je krenulo sasvim drugim tokom...

 

 

 

Bolujem od epilepsije od svoje 8. godine života. Preko dvadeset pet godina lekari su pokušavali da mi pronađu pravu kombinaciju antiepileptika. Na moju žalost, nisu uspevali. Napadi su bili česti i neprijatni. Moj život nije imao poseban smisao, sve se svodilo na strah od novih napada.

Pre godinu dana lekari sa Klinike za neurologiju su mi ukazali da je moguće moju vrstu epilepsije izlečiti operacijom. Na početku sam bio skeptičan, ali nisam imao šta da izgubim. Posle prehirurške pripreme na Klinici za neurologiju, saopštili su mi da sam dobar hirurški kandidat i odlučio sam da se podvrgnem operaciji. Nisam imao šta da izgubim.

Sada već godinu dana nemam napade. Moj život se potpuno izmenio. Nabolje!!!

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.