Home Sestrinstvo Obrazovanje i edukacija Izveštaji IX KONGRES KLINIČKE NEUROFIZIOLOGIJE SA MEĐUNARODNIM UČEŠĆEM - VMA BEOGRAD 2009.
IX KONGRES KLINIČKE NEUROFIZIOLOGIJE SA MEĐUNARODNIM UČEŠĆEM - VMA BEOGRAD 2009.

Deveti kongres kliničke neurofiziologije sa međunarodnim učešćem održan je od 15 do 17. 10. 2009. godine na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

U istom periodu održana su  predavanja lekara - neurofiziologa i neurofizioloških asistenata.

U okviru ovog Kongresa održan je i Simpozijum elektrofizioloških sestara. Pored sestara iz Srbije učešće u radu su imale i koleginice iz Republike Srpske i Hrvatske.

Uvodno predavanje održala je  koleginica Danica Maksimović sa Instituta za neurologiju Kliničkog centra Srbije sa temom »Edukacija asistenata iz elektromioneurografije«.

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.